Chladiace vložky IcePads BLUE

Kód: ICEPADSBLUE12
1,90 € 1,57 € bez DPH
Skladom

Kvalitné chladiace vložky ICEPADS. Chladiace články môžete nastrihať podľa Vami požadovaného počtu!

  • váš bezpečný akumulátor chladu
  • opakovateľne použiteľná chladiaca vložka/šetrná k životnému prostrediu
  • obsahuje netoxické látky
  • chladiaca vložka vhodná pre farmaceutický a potravinársky priemysel
  • je možné likvidovať v bežnom domovom odpade
  • rozmer: 14 x 40 cm (12 chladiacich článkov)
  • každá kocka (3 x 3 cm, 3,5" x 3,5" s rozpätím)

Detailné informácie

Ihneď odosielame
Ihneď odosielame
objednávku rýchlo expedujeme
Všetko máme na sklade
Všetko máme na sklade
disponujeme vlastnými skladmi
Množstevné zľavy
Množstevné zľavy
pre firmy a obchodných partnerov
Záruka vrátenia peňazí
Záruka vrátenia peňazí
do 2 týždňov bez udania dôvodu

Podrobný popis

 

Kľúčové vlastnosti:

Kvalitné skladovanie v chlade vďaka použitiu imobilizovaného chladiaceho média

Vhodné a schálené na styk s potravinami

Chladiaci element na báze vody

Maximálna nepriepustnosť vďaka dlhoročným skúsenostiam s výberom materiálu a výrobných technológií.

Rýchle zmrazenie vďaka použitiu suchého ľadu

Ideálne reklamné médium chladiacej vložky ponúkajú veľkú reklamnú plochu a je možné ich skvele navrhnúť.

Návod na použitie

Ako správne používať chladiace vložky ICEPADS

  1. Najprv odstrihneme požadovanú veľkosť (množstvo chladiacich článkov) alebo dĺžku vložky ICEPADS (ak máme menšie množstvo chladiacej vložky, tak strihať nemusíme).
  2. Ustrihnuté množstvo chladiacej vložky ponoríme do vody na aspoň 10 minút (pokiaľ použijete teplú vodu, tak sa proces urýchli). Chladiaca vložka musí byť ponorená v celom svojom objeme!!
  3. Po 10 minútach chladiacej vložky vytiahneme z vody a usušíme. Potom ich vložíme do mrazničky na minimálne 12 hodín.
  4. Po 12 hodinách sú chladiace vložky pripravené a môžete ich bezstarostne použiť!
  5. Možno používať opakovane 

Videonávod chladící vložky ICEPADS

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: